Veelgestelde vragen

Waarom kan ik niet alle uitgaven vinden?

Berenweb is een particulier initiatief van een aantal enthousiaste verzamelaars van de pocketboeken van Bruna. Het vullen van informatie op deze website vindt dus ook met name in de avonduren / schaarse vrije tijd plaats en wordt hopelijk in 2012 afgerond. Dat "afgerond" is niet geheel de juiste term aangezien er nog steeds tot dan toe onbekende exemplaren worden aangetroffen en ook komen er nog nieuwe delen uit in de reeks Zwarte Beertjes.

Waarom zit er zo veel kwaliteitsverschil in de afbeeldingen?

Voor de scans worden de boeken gebruikt die in handen van verzamelaars zijn. De staat van de boeken varieert enorm. Dat is ook niet vreemd, sommige boeken zijn ruim 55 jaar oud en de meeste boeken zijn veelvuldig gelezen.

Ik heb aanvullende informatie. Hoe bereik ik jullie?

Aanvullende informatie is altijd welkom. U kunt ons helpen om deze website nog beter te maken. U kunt ons bereiken door gebruik te maken van ons contactformulier. Rechtsboven op iedere pagina kunt u deze vinden.

Kan ik de boekenlijst ook downloaden naar mijn eigen PC?

Ja, dat kan. Als u de menukeuze boekenlijst op nummer kiest staat daar bij de filteropties een knopje voor het downloaden van de boekenlijst. Er wordt hierbij rekening gehouden met de eventueel ingestelde filteropties. De export is in het zgn. csv-formaat. Een formaat wat u met excel of een ander spreadsheet programma eenvoudig kunt openen.

end faq